Η διαδρομή του αγώνα απο το Google Earth

Η διαδρομή του αγώνα απο το Google Earth

Προκήρυξη αγώνα Χορτιάτης Trail Run 2013

Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 22 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 560μ Έως 1100μ.

Αποτελέσματα

Επίσημα αποτελέσματα.

Φωτογραφίες

H GO-MRP ανέλαβε την αποκλειστική φωτογράφηση του 1ου αγώνα και 2ου Χορτιάτης Trail Run

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πελματογράφημε απο το EY CLUΒ για τους αθλητές του Χορτιάτης Trail Run

Δελτίο τύπου (Πελματογράφημε απο το EY CLUΒ για τους αθλητές του Χορτιάτης Trail Run)
Με την παρούσα επιστολή επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι με την κάρτα υγείας του EY CLUΒ, έχετε πρόσβαση σε ένα ποιοτικό δίκτυο παροχών υγείας, με ιδιώτες ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα, κλινικές
και νοσηλεύτριες για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας, στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο χωρίς ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Στις 3 Μαρτίου 2013 που θα διεξαχθεί ο αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να ξεχάσουμε την υγεία μας.

Για αυτό το EY CLUB θα είναι εκεί.

Για να προσφέρει και αυτό με την σειρά του στους συμμετέχοντες του αγώνα ένα δωρεάν πελματογράφημα και για να γνωρίσουν όλοι ότι η πρόληψη δεν πρέπει να μείνει πίσω όταν όλα «τρέχουν».

Καλέστε στο 2310277300 και κλείστε το ραντεβού σας.

Με εκτίμηση

EY CLUB

Τζανέτου Σοφία

Σύμβουλος Προγραμμάτων Υγείας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έκλεισαν οι εγγραφές του 3ου Χορτιάτη Trail Run 2013


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το κλείσιμο των εγγραφών των αγώνα,οι συμμετοχές έπιασαν πολύ γρήγορα και το νέο όριο των 250 συμμετοχών που είχε θέσει η διοργάνωση,ευχαριστούμε όλους τους αθλητές απο όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν τον αγώνα μας και τους περιμένουμε όλους την Κυριακή 3/3/2013 για εναν όμορφο αγώνα.
Όσοι αθλητές δεν πρόλαβαν να εγγραφούν αλλά θέλουν να συμμετέχουν,μπορούν να προσέλθουν στην γραμματεία του αγώνα μισή ώρα πριν την εκκίνηση και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις να συμμετέχουν.
Καλή αντάμωση
Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπήςΟ τεχνικός διευθυντής του αγώναΚαιάφας Στυλιανός

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ξεπέρασαν τις 200 οι εγγραφές στον 3ο Χορτιάτη Trail Run

Συνεχίζονται με γοργό ρυθμό οι εγγραφές των αθλητών ξεπερνώντας τις 200 μέσα στην πρώτη εβδομάδα και βαδίζουν προς το όριο των 250 συμμετοχών που έθεσε εκ νέου η διοργάνωση λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων,ευχαριστούμε και φέτος τους αθλητές που αγκάλιασαν τον αγώνα και τον ανεβάζουν ακόμη ψηλότερα,είναι μια εξέλιξη που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περισσότερο υπεύθυνους.


Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής: Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Καιάφας Στυλιανός

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η διαδρομή

Υψομερτρικό προφιλ της διαδρομής
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: 

Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 22 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 560μ Έως 1100μ. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών, (Παραπάνω προσοχή πρέπει να δώσουν οι αθλητές στα τελευταία πεντακόσια μέτρα που πιθανότατα θα υπάρχει παγωμένο χιόνι,η διοργάνωση θα έχει βάλει σχοινιά στο σημείο για την ασφάλεια των αθλητών), την ημέρα του αγώνα σε πολλά σημεία θα υπάρχει πιθανότατα λάσπη,νερά,χιόνι και αρκετό κρύο.

Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.

Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που επιβάρυνε το περιβάλλον.


Η διαδρομή




Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013



Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Προκήρυξη αγώνα 3ος Χορτιάτης Trail Run 2013

3ος Χορτιάτης Trail Run 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στις 3 Μαρτίου 2013 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία,μηχανοκίνητες δράσεις) και την ευαισθητοποίηση όλων μας.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.00 πμ.

ΛΗΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ 14.00μ.μ.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ 14.15μ.μ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η κατασκήνωση των Προσκόπων (ΛΙΤΣΑΣ) στον Χορτιάτη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 22 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 560μ Έως 1100μ. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών, (Παραπάνω προσοχή πρέπει να δώσουν οι αθλητές στα τελευταία πεντακόσια μέτρα που πιθανότατα θα υπάρχει παγωμένο χιόνι,η διοργάνωση θα έχει βάλει σχοινιά στο σημείο για την ασφάλεια των αθλητών), την ημέρα του αγώνα σε πολλά σημεία θα υπάρχει πιθανότατα λάσπη,νερά,χιόνι και αρκετό κρύο.
Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.
Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που επιβάρυνε το περιβάλλον.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Θα υπάρχουν δύο μόνο κατηγορίες: ανδρών και γυναικών.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η διοργάνωση θα είναι 160 αθλητές.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση xortiatis11@gmail.com από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.
Και πρέπει να περιλαμβάνουν απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Χρονολογία γέννησης, Τόπος Κατοικίας,Τηλέφωνα επικοινωνίας, Email επικοινωνίας,Ομάδα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 10 Ευρώ και θα καταβάλλεται με την παραλαβή του αριθμού. Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα, και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 3 Μαρτίου 2013,τις ώρες 07:30 - 9:45 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Οι αθλητές καλό είναι να έχουν μαζί τους υδροδοχείο πλάτης ή μέσης με νερό γιατί ο σταθμός τροφοδοσίας θα είναι ένας και θα βρίσκεται περίπου στα μισά της διαδρομής (12 και 18 χιλ.) απο όπου οι αθλητές θα περάσουν δυο φορές, νερό πόσιμο δεν υπάρχει στη διαδρομή του αγώνα, στον σταθμό θα υπάρχουν φρούτα,γλυκά και αλμυρά σνάκς,ισοτονικό υγρό,τζέλ και νερό.

ΣΗΜΑΝΣΗ: Η διαδρομή θα σημανθεί με ταινία έργου και μπογιά έντονου ερυθρού χρώματος σε όλες τις διασταυρώσεις και θα υπάρχουν δείκτες στα δύσκολα σημεία.
Θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανα δύο χιλιόμετρα.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ:

Ερχόμενοι από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης ακολουθείτε τις πινακίδες για το νοσοκομείο Παπανικολάου,μετά το νοσοκομείο που θα αφήσετε στα αριστερά σας μπαίνετε σε μια μεγάλη ευθεία 5χιλιομέτρων και μετά φτάνετε στον Χορτιάτη,θα διασχίσετε το χωριό και θα συνεχίσετε τον ασφάλτινο δρόμο με πολλές στροφές που οδηγεί στο πάρκο των κεραιών χωρίς να στρίψετε πουθενά. Μόλις τελειώσει η ανηφόρα και βγείτε στο πλάτωμα των κεραιών στα αριστερά θα δείτε ενα χώρο όπου θα αφήσετε τα αυτοκίνητα (θα υπάρχει άνθρωπος της διοργάνωσης,και θα περπατήσετε ως την εκκίνηση) θα στρίψετε αριστερά στον κατηφορικό ασφαλτόδρομο και σε περίπου 500μ θα φτάσετε στην είσοδο της κατασκήνωσης,
Οι αθλητές μπορούν να πάρουν τα πράγματα τους μαζί για να αλλάξουν πριν και μετά τον αγώνα στον ζεστό χώρο του οικίματος των προσκόπων,στον ίδιο χώρο θα υπάρχει μετά τον τερματισμό ζεστό τσάι και ελαφρύ γεύμα.
Η κατασκήνωση βρίσκεται σε πλαγιά και υψόμετρο 800μ και δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση.
Όσοι έρχονται από Καβάλα και Άγιο Βασίλειο μόλις βγούνε στη διασταύρωση μετά την ανηφόρα θα στρίψουν αριστερά για Χορτιάτη, ακολουθώντας μετά την παραπάνω διαδρομή.
Σημείωση: Λόγο του περιορισμένου χώρου για παρκινγκ παρακαλούνται οι αθλητές να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα 3, 4 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο ώστε να επιτύχουμε την λιγότερη συσσώρευση αυτοκινήτων για την διευκόλυνση όλων μας.



Η οργανωτική επιτροπή:

Γεωργίου Δημήτρης
Καϊάφας Στυλιανός
Κούτρας Σπύρος
Φρατζεσκάκης Μάνος

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ζωντανή παρακολούθηση του αγώνα μεσω Internet

Τον αγώνα θα καλύψει με σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης των αθλητών η LiveTrack24.

Θα δοθούν σε 8 επιλεγμένους αθλητές συσκευές εντοπισμού οι οποίες έχουν  μέγεθος σχεδόν όσο ένα σπιρτόκουτο και βάρος 80 γραμμάρια και στέλνουν  την γεωγραφική θέση του αθλητή κάθε 2 δευτερόλεπτα στην διεύθυνση  http://www.livetrack24.com όπου μπορούν οι φίλοι των αθλητών να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα. 

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια συσκευή livetracking αξίας 170 ευρώ  η οποια θα δοθεί με κλήρωση σε εναν τυχερό αθλητή απο την πρώτη εικοσάδα της  γενικής κατάταξης. 

Την Κυριακή  3 Μαρτίου 2013 μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα από την διεύθυνση:
http://www.livetrack24.com/tasks/843

Μια αναπαράσταση του 2012 μπορείτε να δείτε μεσω google earth
στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.livetrack24.com/tasks/402/ge/replay

ενώ για το 2011 εδώ
http://www.livetrack24.com/tasks/175/ge/replay

Λίγα λόγια για την υπηρεσία:
Στο http://www.livetrack24.com μπορούμε να στέλνουμε το γεωγραφικό μας  στίγμα ανά μικρά χρονικά διαστήματα πχ 2-10 δευτερόλεπτα ώστε να μπορούν  οι φίλοι και γνωστοί μας να παρακολουθούν την πορεία μας σαν να μας  έβλεπαν πχ από ένα ελικόπτερο (!) αλλά και το σύστημα να ενημερώσει τα  πρόσωπα που εμείς έχουμε επιλέξει σε περίπτωση προβλήματος 

Το κόστος είναι ελάχιστο ή μηδενικό - η υπηρεσία είναι δωρεάν για  προσωπική χρήση - ενώ ο εξοπλισμός μπορεί να είναι το κινητό τηλέφωνο  που ήδη έχουμε ή μια αυτόνομη εξειδικευμένη μικρή συσκευή  

Να σημειωθεί ότι το σύστημα ενεργοποιείται / απενεργοποιείται μόνο από  το ίδιο το πρόσωπο που θέλει να ´παρακολουθηθεί´ και δεν τίθεται θέμα  παράνομης / ακούσιας παρακολούθησης. 

Η υπηρεσία είναι ελληνική και έχει βρει παγκόσμια απήχηση και αποδοχή  στον χώρο των αθλημάτων βουνού καλύπτοντας μέχρι στιγμής 840 αγώνιστικές ημέρες σε  πάνω από 20 χώρες στην Ευρώπη, Αφρική και Αμερική, ενώ την χρησιμοποιούν  με επιτυχία για την καταγραφή των διαδρομών και δραστηριοτήτων τους οι  περίπου 15.000 χρήστες της. 

Μανώλης Ανδρεαδάκης,
email: info@livetrack24.com
Τηλ επικοινωνίας: 6947262249
για την LiveTrack24 - http://www.livetrack24.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ by SALOMON


Ο Χορτιάτης Trail Run στο καλεντάρι του πρωταθλήματος των νέων trialrunners της Salomon.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ by SALOMON

Η Salomon Hellas για το 2013 οργανώνει ένα Πρωτάθλημα Αγώνων Ορεινού τρεξίματος
το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους αθλητές.
Στόχος είναι να δοθούν κίνητρα σε νέα παιδιά, να ασχοληθούν με τους αγώνες βουνού
και στο μέλλον να είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά αθλητών ορεινού
τρεξίματος.

Το Πρωτάθλημα περιλαμβάνει οχτώ αγώνες οι οποίοι με ημερολογιακή σειρά είναι:
3 Φεβρουαρίου, Corfu Trail Race, 17 χλμ
3 Μαρτίου, Χορτιάτης Trail Run, 22 χλμ
24 Μαρτίου, Taygetos Experience, 20 χλμ
20 Απριλίου, Sfendami Festival, 23 χλμ
28 Απριλίου, Μονοπάτι Παρνασσού, 24 χλμ
12 Μαίου, Paggaio Trail Run, 27 χλμ
19 Μαίου, AlpamayoPRO Trail Race, 25 χλμ
2 Ιουνίου, Ziria Cross Country Race, 30 χλμ

Για κάθε αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί που έχει ορίσει ο αντίστοιχος διοργανωτής.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 1992 και μετά. Νεότεροι
αθλητές οι οποίοι είναι κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετάσχουν με την ευθύνη του
γονέα και εφόσον βέβαια ο διοργανωτής του κάθε αγώνα δέχεται τη συμμετοχή.
Για να πάρει ο αθλητής κατάταξη στο Πρωτάθλημα μετράει τα τέσσερα καλύτερα
αποτελέσματά του ανεξάρτητα του πόσες αγώνες θα τρέξει συνολικά.
Κάθε αθλητής, ανάλογα με το αποτέλεσμα που φέρνει στη γενική κατάταξη, κερδίζει
πόντους και νικητής θα είναι ο αθλητής με τους περισσότερους πόντους.
Οι πόντοι για κάθε θέση είναι ως εξής:
1η-100, 2η-90, 3η-82, 4η-76, 5η-72, 6η-70, 7η-69, 8η-68, 9η-67, 10η-66, κ.οκ.
Το κόστος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα είναι δωρεάν. Η πληρωμή της συμμετοχής σε
κάθε αγώνα επιτρέπει αυτόματα και τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.
Οι δύο πρώτοι νικητές θα κερδίσουν μία πλήρη αγωνιστική σιλουέτα της Salomon η
οποία θα αποτελείται από καπέλο, μπλούζα, σορτσάκι και παπούτσια.
Χορηγός Επικοινωνίας του Πρωταθλήματος είναι η ιστοσελίδα Advendure όπου θα
υπάρχει Πίνακας Βαθμολογίας ο οποίος και θα ανανεώνεται μετά από κάθε αγώνα ώστε
να μπορείτε άμεσα να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του.

Η Salomon είναι μία εταιρεία η οποία εδώ και πολλά χρόνια υπηρετεί με πίστη το ορεινό
τρέξιμο και τα ιδανικά του ενώ παράλληλα κυττάζει μπροστά, εξελίσσοντας τα προιόντα
και τους αθλητές της. Δε θέλουμε να υποσχεθούμε πράγματα τα οποία μπορεί να μην
είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε αλλά με βεβαιότητα λέμε πως όσοι νέοι αθλητές
εμπλακούν μόνο θετικά θα έχουν να αποκομίσουν στο κοντινό μέλλον.

Εκ μέρους της Salomon Hellas
Νίκος Κωστόπουλος

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά Αποτελέσματα 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012


Τελικά Αποτελέσματα 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012


Κατάταξη Bib Ονοματεπώνυμο Λοιπά Στοιχεία Χρόνος
1 108 Αρώνης Πλάτωνας-Κώστας 36 Χορτιάτης 01:55:03
1 91 Σιδερίδης Νίκος 30 Καβάλα Orka Team Kasimis Training 01:55:03
2 53 Μπαλιώτης Σταύρος 36 Θεσσαλονίκη Ανεξάρτητος 01:57:32
3 88 Χατζής Δημήτρης 44 Ελλασόνα FAETHON OLYMPUS MARATHON 01:58:56
4 98 Κουρκουρίκης Ιωάννης 41 Καλαμαριά Ο.Μ.Γ. 02:00:22
5 61 Φαχουρίδης Θοδωρής 35 Κιλκίς Πάμε Πετάλι 02:12:02
6 54 Φιλημέγκας Γεώργιος 54 Άνω Κώμη-Κοζάνης Ο.Μ.Γ 02:14:15
7 107 Τσούργιαννης Αρίων Θεσσαλονίκη 02:15:22
8 99 Κόντος Γιάννης 41 Χαλάνδρι-Αθήνα 02:16:57
9 39 Μακέδος Θεόφιλος 32 Καβάλα 02:17:14
10 14 Διονυσόπουλος Διονύσης 02:19:19
11 116 Κασμερίδης Νικόλαος 36 Δράμα 02:20:20
12 38 Νικολαίδης Δημήτρης 41 Καβάλα 02:20:25
13 46 Tamazi Chkareuli 30 Θεσσαλονίκη Πρότυπο Κέντρο Γυμναστικής 02:26:26
14 15 Μαυρίδης Ανδρέας 48 Θεσσαλονίκη Ηρακλής 02:26:44
15 19 Σιώμος Αθανάσιος 33 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 02:27:40
16 95 Σαπαρδάνης Στέργιος 39 Σέρρες Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών 02:27:41
17 74 Παπαθανασίου Αστέρης 02:27:42
18 1 Βυζαρέλης Απόστολος 39 Θεσσαλονίκη SEA WORLD 02:28:28
19 109 Ρούμπος Κωνσταντίνος 32 Θεσσαλονίκη 02:28:47
20 34 Σουλτανίδης Κωνσταντίνος 46 Σέρρες Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών 02:28:47
21 92 Χασαπίδης Σταύρος 33 Έδεσσα 02:29:29
22 41 Χρησταντωνίου Χρήστος 31 Θεσσαλονίκη 02:29:55
23 114 Φραγκούλης Γεώργιος 39 Θεσσαλονίκη Χίλια Δέντρα 02:31:00
24 129 Τσαουσίδης Πολύκαρπος 33 Κοζάνη ΣΕΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 02:31:40
25 8 Μοσχονάς Νικόλαος 29 Θεσσαλονίκη ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02:31:56
26 9 Φυλαχτός Γεώργιος 24 Θεσσαλονίκη ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02:32:02
27 96 Κορολόγος Δημήτριος 42 ΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 02:32:27
28 124 Καραμπουρνιώτης Άρης 02:32:33
29 49 Ασλανίδης Μιχάλης 41 Κιλκίς Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς 02:34:10
30 90 Γούναρης Παναγιώτης 30 Χορτιάτης 02:34:21
31 63 Αυτζόγλου Πέτρος (Ιωάννη) 33 Κατερίνη run to the hills 02:34:54
32 125 Ζαχαρίου Σταύρος 20 summit zero 02:35:15
33 134 Γκολές Παναγιώτης Ξάνθη 02:36:33
34 87 Χαλκίδης Νικόλαος 30 Ανεξάρτητος 02:36:44
35 72 Αγκοτάκης Γιάννης 35 Σταυρός Θεσ/νίκης Φ.Ο.Σ. Σταυρού 02:37:56
36 97 Πόιας Παύλος 39 Anodos-edu 02:38:06
37 25 Δαμιανίδης Δαμιανός 34 Saligari team 02:38:13
38 13 Κουγιουμτζής Γιώργος 33 Ανεξάρτητος 02:38:14
39 18 Αναστασιάδης Νικόλαος 34 Ανεξάρτητος 02:38:32
40 20 Μπατζιτέγος Απόστολος 50 Λάρισα Orka Team Kasimis Training 02:39:19
41 141 Τζουμάκας Βασίλης 43 Ιωάννινα FIFTH ELEMENT 02:39:40
42 142 Καννής Δημήτρης 41 Ιωάννινα FIFTH ELEMENT 02:39:40
43 2 Ζαμπέτογλου Γεώργιος 48 Καλαμαριά Οικογενειακός Ορειβατικός Σύλλογος 02:40:38
44 69 Καρυπίδης Μιχαήλ HOSPITEX 02:40:52
45 106 Μπούρης Αστέριος 33 Ανεξάρτητος 02:41:34
46 103 Γάκης Ανδρέας 32 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 02:41:53
47 10 Τσουρτσούλης Ευάγγελος 27 Καστοριά Vernon Endurance 02:44:38
48 126 Ακριτίδης Θεοφύλαχτος 40 Θεσσαλονίκη Καταφύγιο summit zero 02:46:15
49 33 Τσούρβας Νικόλαος 45 Ν.Ευκαρπία Ανεξάρτητος 02:46:17
50 48 Κιορόγλου Παναγιώτης 51 Δράμα 02:46:22
51 136 Ευστρατίου Χρήστος 02:46:26
52 84 Μυλωνάς Βασίλειος 39 ΣΔΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 02:46:35
53 83 Καλλιμάνης Γιώργος 46 Εύοσμος Orka Team Kasimis Training 02:46:53
54 89 Γκουλιαμτζής Αναστάσιος 49 ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης 02:47:01
55 105 Λαμπρούλης Αθανάσιος 33 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 02:48:13
56 104 Χαλκιόπουλος Δημήτριος 40 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 02:48:13
57 122 Ψυχογυιός Βαγγέλης 39 Ρετζίκι 02:48:25
58 24 Τουμανίδης Γεώργιος 34 Ανεξάρτητος 02:48:38
59 66 Γκουγκουλής Γεώργιος 36 Ανεξάρτητος 02:48:39
60 45 Μυλωνίδης Αναστάσιος 38 Κιλκίς kilkis runners 02:48:49
61 23 Μπακνής Ιωάννης 45 Ν.Καλικράτεια Γυμ.Συλ.Ν.Καλικράτειας Ανάτασις 02:48:54
62 133 Ακριτίδης Στάθης 02:48:57
63 101 Πατσιαλάς Αλέξανδρος 40 Λαγκαδάς ROUT (Rodopi Ultra Trail) 02:49:58
64 32 Πεκρίδης Νικόλαος 47 Θεσσαλονίκη 02:49:59
65 42 Σοφός Αντώνης 52 Ανεξάρτητος 02:52:12
66 27 Τσάχαλης Δημήτρης 38 Θεσσαλονίκη 02:52:29
67 5 Τσιρώνας Γιώργος 50 Θεσσαλονίκη 02:52:36
68 22 Δαλένιας Εμμανουήλ 41 Ανεξάρτητος 02:52:39
69 35 Πούλιος Παύλος 32 Ανεξάρτητος 02:54:19
70 17 Καφετζής Γεώργιος 34 Ανεξάρτητος 02:55:48
71 64 Δεληγιαννίδης Νικόλαος 41 Ανεξάρτητος 02:56:00
72 119 Δέδες Παναγιώτης 26 Ι΄ ΜΑΚ 02:56:14
73 120 Κίνης Νίκος 25 Ι΄ ΜΑΚ 02:56:14
74 26 Παπαιωάννου Βαγγέλης 37 Θεσσαλονίκη Χίλια Δέντρα 02:56:47
75 40 Σκορδάς Πασχάλης 40 Κοζάνη ΣΔΥ Κοζάνης 02:56:49
76 138 Lowe Michelle 02:57:01
77 113 Κυριλλίδης Βασίλης 54 Καβάλα ΕΟΣ Καβάλας 02:57:02
78 121 Τσαχαλίδης Γεώργιος 30 FLOWRIDE.GR 02:57:36
79 118 Σεραφείμ Γιώργος 34 Θεσσαλονίκη Χίλια Δέντρα-biketherapy 02:57:37
80 7 Παπακώστας Γιάννης 41 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 02:58:28
81 110 Πετρίδης Δημήτριος 42 Καβάλα 02:59:07
82 60 Τελίδης Γιώργος 45 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 03:00:23
83 21 Διαμαντής Ευάγγελος 44 Ανεξάρτητος 03:01:02
84 12 Μιχαήλ Αναστασία 40 Περαία spteam 03:04:07
85 43 Ξενιτίδης Κλεάνθης 27 Virgin Forest Trail 03:07:00
86 47 Κιορόγλου Δημήτριος 47 Δράμα 03:07:01
87 111 Ευθυμίου Σπύρος 46 Καβάλα ΕΟΣ Καβάλας 03:07:48
88 73 Τσολάκης Βασίλειος 41 Πεύκα Paggaio Trail Run 03:07:49
89 16 Λαμπράκης Σταμάτης 59 Θεσσαλονίκη Ηρακλής 03:07:51
90 62 Αυτζόγλου Πέτρος (Αποστόλη) 32 Κατερίνη run to the hills 03:08:10
91 37 Σιντούδης Ηλίας 45 Καβάλα ΕΟΣ Καβάλας 03:08:23
92 50 Υφαντίδης Θεοχάρης 25 Ανεξάρτητος 03:09:13
93 51 Καραγκούνης Ζαφείρης 25 Ανεξάρτητος 03:09:14
94 137 Ηλίας Ιωάννης 03:09:28
95 44 Δαμκαλής Πέτρος 33 Κιλκίς Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς 03:10:05
96 86 Κωλέττας Θωμάς 03:10:08
97 3 Βέργας Νικόλαος 47 Θεσσαλονίκη 03:12:17
98 56 Τσιομπανάκης Δημήτριος 54 ΣΔΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 03:14:11
99 130 Θεοφίλου Νίκος 03:14:17
100 82 Γκλεζάκης Ευστράτιος 47 Σταυρός Θεσ\νίκης Φ.Ο.Σ. Σταυρού 03:14:55
101 140 Σαλονικιός Χρήστος 42 Aegean Airlines 03:15:04
102 57 Πασίδης Γεώργιος 52 Λάρισα ΑΕΛ Λάρισας 03:16:00
103 28 Πολάτογλου Χαρίτων 57 Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης 03:16:04
104 93 Γιάντσιος Στέργιος 52 Θεσσαλονίκη Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης 03:16:35
105 31 Παπαδόπουλος Χρήστος 30 Θεσσαλονίκη 03:17:32
106 102 Πατσιαλάς Χαράλαμπος 40 Λαγκαδάς 03:18:04
107 100 Γιαννιώτης Σωτήρης 52 Ανεξάρτητος 03:19:31
108 131 Φίτσιος Δανιήλ 03:19:32
109 76 Μουτάφης Βαγγέλης Θεσσαλονίκη 03:20:08
110 75 Εμμανουηλίδης Αναστάσιος 38 Άνω Πόλη Θεσ\νίκης Α.Σ. Λευκός Πύργος 03:20:15
111 132 Χασαπίδης Λεωνίδας Έδεσσα 03:20:22
112 4 Καλόγηρος Δημήτριος 40 Θεσσαλονίκη SEA WORLD DIVING 03:20:36
113 52 Αφεντουλίδης Αλέξανδρος 34 Πανόραμα Σ.Δ.Υ.Κοζάνης 03:21:30
114 29 Παναγιωτίδης Νικόλαος 34 Πανόραμα Feel Fit Training Studio 03:21:30
115 115 Ελευθεριάδης Γιώργος 03:21:47
116 68 Μαυρίκος Γεώργιος 48 Ανεξάρτητος 03:21:55
117 71 Ράμναλης Αργύρης 46 Ηράκλεια Σερρών Α.Ο.Ηράκλειας Σερρών 03:24:36
118 6 Μαστορίδης Δημήτριος 36 JUSTBABY TEAM 03:24:39
119 123 Μορφίδης Κωνσταντίνος 33 Ανεξάρτητος 03:25:13
120 30 Βαρσαμούδης Γεώργιος 38 Ν.Ευκαρπία 03:27:36
121 58 Κουτσιαύτη Αγγελική 34 Λάρισα ΑΕΛ Λάρισας 03:29:21
122 11 Τσιώνος Δημήτριος 60 Θεσσαλονίκη Ανεξάρτητος 03:29:29
123 94 Ματθαιοπούλου Ελένη 46 Λαγκαδάς ROUT (Rodopi Ultra Trail) 03:29:35
124 59 Βλαχούλης Νίκος 56 Λάρισα ΑΕΛ Λάρισας 03:30:26
125 127 Παπαθανασίου Παύλος 48 Πεύκα Θεσ\νίκης Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης 03:34:48
126 117 Ταχτσίδης Κωνσταντίνος 24 Virgin Forest Trail 03:34:48
127 81 Γιαννούλης Γεώργιος 50 Σταυρός Θεσ\νίκης Φ.Ο.Σ.Σταυρού 03:38:05
128 65 Γαργαβάνης Αθανάσιος 32 Ανεξάρτητος 03:40:54
129 78 Μώρης Γιώργος 47 Μενεμένη 03:44:23
130 80 Γιόκοτος Ζαφείρης 48 Σταυρός Θεσ\νίκης Φ.Ο.Σ.Σταυρού 03:46:24
131 79 Μπλεμπιτζόγλου Σάββας 44 Σταυρός Θεσ\νίκης Φ.Ο.Σ.Σταυρού 03:46:24
132 128 Βενίδης Λεωνίδας Λαγκαδάς 03:46:50
133 85 Ουσατζόπουλος Σωκράτης 38 Θεσσαλονίκη Ανεξάρτητος 03:49:02
134 112 Λαζαρίδης Κώστας 42 Καβάλα ΣΕΒΑΣ Καβάλας 03:49:03
135 135 Λαμπάκης Γρηγόρης 03:56:15
136 36 Πετρόχειλος Αθανάσιος 46 Ανεξάρτητος 03:58:04
137 55 Καλδέλλης Παναγιώτης 38 Κοζάνη 04:05:00
138 67 Μαδυτινός Ζήσης 39 Ν.Επιβάτες Ανεξάρτητος 04:21:19
139 70 Μακρίδης Χαράλαμπος 41 Κιλκίς Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς 04:21:19
Εγκατέλειψαν
139 Κομίτσας Γιάννης 35 Λάρισα
77 Στεφανίδης Ιωάννης 40 Θεσσαλονίκη

Όσοι αθλητές δεν παρέλαβαν τα διπλώματα τους μετά τον αγώνα μπορούν να τα πάρουν όσοι μένουν στη Θεσσαλονίκη απο το κατάστημα της New Balance στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλονίκης και στην οδό Μητροπόλεως 52 απο τον Κο Στεφανίδη Ιωάννη.
Οι αθλητές απο τους υπόλοιπους νομούς μπορούν να επικονωνήσουν με την ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης δίνοντας τα στοιχεία τους για να τους αποσταλεί ταχυδρομικώς.(xortiatis11@gmail.com)